ChainLink (LINK) zal groter zijn dan Bitcoin (BTC) – Crypto Analyst

Snelle opname:

  • Top cryptoanalist, Timothy Peterson, gelooft dat ChainLink uiteindelijk groter zal zijn dan Bitcoin.
  • Zijn voorspelling is gebaseerd op het feit dat LINK minder beïnvloed wordt door de bewegingen van BTC.
  • Bovendien is de prijs van LINK afhankelijk van de gebruikersgroei van ChainLink.
  • ChainLink maakt de interactie van real-world informatie mogelijk.

ChainLink (LINK) is voorbestemd om groter te worden dan Bitcoin. Dit is volgens de bovenste cryptoanalist, Timothy Peterson. De heer Peterson is Investment Manager bij Cane Island Alternative Advisors en hij deelde zijn analyse van LINK via de volgende Tweet. Daarnaast legde hij uit dat hij zijn overtollige geld van zijn Chase Bank rekening naar LINK had verplaatst.

$8 per LINK Binnenkort beschikbaar?

De sleutel tot zijn analyse is de Wet van Metcalfe die hij ook heeft gebruikt om een $10.000 waarde van Bitcoin Trader te voorspellen tegen midden augustus. In de tweet die voorspelde dat ChainLink groter zal zijn dan Bitcoin, deelde hij de volgende grafiek die een mogelijke $8 waarde van LINK geeft tegen december 2020.

Waarom LINK groter zal zijn dan BTC

In een uitgebreid rapport van mei 2020 legde het team van Cane Island uit dat ChainLink ‚een nieuwe en veelbelovende incarnatie van de blokketen is die de interactie van informatie uit de echte wereld mogelijk maakt‘. ChainLink is de eerste in zijn soort die als speerpunt fungeert voor orakel-interactie-blokkades. Bovendien was de prijs van LINK enigszins immuun voor de prijsactie van Bitcoin.

„In tegenstelling tot de meeste andere cryptocurrency’s en penningen werd LINK niet materieel beïnvloed door de prijsbewegingen van Bitcoin. De verdienste van deze bevinding ligt niet alleen in een investeringsdiversificatievoordeel, maar ook in het feit dat bijna geen van de populaire naysay-argumenten tegen Bitcoin veel gewicht of toepasbaarheid op LINK zouden hebben“.

Bovendien was het lot van LINK in de crypto-markten sterk afhankelijk van de groei van Chainlink gebruikers die 17% per maand bedraagt.

„We vonden dat de gebruikersgroei van LINK een verbazingwekkende 17% per maand was. Onze mening is dat ChainLink een levensvatbare zakelijke toepassing heeft. LINK dient niet alleen als een speculatieve waardeopslag of ruilmiddel.

Daarom heeft de adoptie van het ChainLink protocol door bedrijven en overheden voor legitieme doeleinden de potentie om de adoptie van de LINK token verder te stimuleren“.